Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

ürkü amerikan bar sayesinde içerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış strüktürlabilir.

Ekseriya pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden ortam seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

 Buna bedel, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Muhataralı sınıftaki ustalıkyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan hayırlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye edinmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en şık fiyatlarla sahip başlamak dâhilin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden müdrike selen alabilirsiniz.

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, çabucak çokça insanoğlunun şiddetlica çıkış yapabilmesi yürekin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolay olması mealına gelir.

Dairesel tasar çizim, kadem izini en aza indirirken mümbit dikey harekete destur verir ve bu da onu hem mesken hem bile ticari binalar yürekin kılgın bir kanunlar haline getirir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Olası yangın yahut rastgele bir korku yerinde binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları kuruluşlmaktadır.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu gidişat muayene edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en makul hediye politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları Yangın Kapısı esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page